Paelles per a Grups

Si busques organitzar una paella per a grups, has arribat al lloc adecuat. Oferim paelles fer a grups de 20 a 1000 persones (o més!). 

Som apassionats per la cuina i creiem que no hi ha millor manera de reunir amics, família o o companys de feina que al voltant d’una deliciosa paella. Amb més de 5 d’experiència, hem perfeccionat les nostres paelles per a grups i estem compromesos a oferir-vos una experiència gastronòmica inoblidable.

Ja sigui una petita festa íntima o un gran esdeveniment corporatiu per a la vostre empresa, una festa de final de curs, una arrossada popular, o un club esportiu, tenim la capacitat de satisfer totes les vostres necessitats amb una paella gegant. 

Paelles per a grups petits

Si estas buscant fer una paella per a un grup reduit de persones, menys de 50, escriu-nos. T’explicarem el nostre menú per a grups i veurem si tenim disponibilitat per fer una paella o arròs de peix.

  • Paelles, fideuà o arròs a la cassola per a un grup de menys de 30 persones

Paelles per a grups grans

Si sou més de 50 persones i voleu organitzar una paella per al vostre grup, ens podeu contactar i us farem un pressupost i un menú a mida.

Tenim menús per a grups grans amb amanida, embotits i carn a la brasa. Ens deplaçem allà on necessitis per a que l’arròs o la paella pel teu grup surti correctament.

Descobriu els nostres menús variats i personalitzats i reserveu-nos per fer que el vostre pròxim esdeveniment sigui memorable. Estem aquí per portar la calidesa i l’autenticitat de les paelles per a grups a la vostra taula.

Preus de les paelles per a grups

Aquí tens una taula amb els preus dels menús de paelles per a grups segons la grandària del grup:

Menú / Número de PersonesDe 10 a 50De 50 a 100De 100 a 1000
Arròs Bàsic€12 per persona€10 per persona€9 per persona
Menú amb arròs i amanida€14 per persona€12 per persona€11 per persona
Menú am barròs, embotits i amanida€16 per persona€14 per persona€13 per persona
Menú am barròs, embotits, amanida i carn a la brasa€19 per persona€17 per persona€15 per persona

Aquests preus poden variar segons les necessitats específiques del vostre esdeveniment i les opcions de menú personalitzades que podeu seleccionar. Per a una cotització exacta, si us plau, contacteu-nos i estarem encantats d’ajudar-vos a crear una experiència gastronòmica perfecta per al vostre grup.

Serveis de càtering i paelles per a grans reunions i esdeveniments

Les grans reunions i esdeveniments massius com casaments o festivals requereixen un servei de paella excepcionalment adaptat. Amb la nostra capacitat i experiència, estem preparats per satisfer les necessitats culinàries de multituds grans sense comprometre la qualitat.

Paelles per a empreses i clubs esportius

Ens especialitzem en fer paelles per a tot tiupus d’esdeveniments. Arròs per a grups grans per a esdeveniments, dinars o sopars d’empreses i clubs esportius. Equips de futbol, col·legis o altres! Demana els nostres menús amb car a la brasa, embotits o amanida i veurem com podem complementar la paella pel teu grup.

Pressupost i menú personalitzat pel teu arròs

  • Paelles per a grups
  • Arrossades populars
  • Fideuàs per a grups
  • Carn a la brasa
  • Càterings per empreses